Meer over La Bonbonnerie

Het verhaal achter La Bonbonnerie

Regelmatig kwam Erick Doelitzsch, de oprichter van La Bonbonnerie in België. Steevast nam hij daar overheerlijke Belgische bonbons mee naar Nederland, om uit te delen aan vrienden en relaties. Vanuit de enthousiaste reacties bleek de behoefte naar méér toegankelijkheid van deze overheerlijke Belgische bonbons voor de landgenoten in Nederland.

Concept voor supermarkten

Zo ontstond het idee om deze producten te importeren en aan te bieden bij supermarkt ondernemers. Het concept werd bedacht en het merk La Bonbonnerie was geboren.

Beste servicemerchandising van Nederland

Naast alle ontwikkelingen en groei binnen ons bedrijf is er één ding hetzelfde gebleven: Het constante nastreven van de beste service en kwaliteit. Mede hierdoor is La Bonbonnerie al 3 jaar op rij beoordeeld als bedrijf met de beste servicemerchandising van Nederland.

Uitbreiding assortiment

Sinds de start met de exclusieve bonbons is het assortiment elke keer verder uitgebreid, eerst met meer en andere soorten bonbons en andere chocolade producten. Daarna werd het Oud-Hollands snoep assortiment toegevoegd en als laatste is het TEEH! assortiment bedacht.

Dit alles vormt nu het huidige assortiment. Binnen de drie concepten (Chocolade, Oud-Hollands snoep en TEEH!) worden voortdurend vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd. Verpakkingen en uitstraling worden verbeterd en continue zijn we op zoek naar nieuwe producten om onderscheidend te zijn binnen de supermarkt.

Meer over La Bonbonnerie

La Bonbonnerie Jachtwagen 37, 3897 AM Zeewolde

Nieuwe locatie en eigenaar

Inmiddels zit La Bonbonnerie al jaren in een nieuw pand dat speciaal voor het bedrijf is neergezet in Zeewolde. Vanuit hier worden de concepten ontwikkeld, ingepakt en gedistribueerd naar de winkels.

De chocolade is opgeslagen in een magazijn met koeling en de distributie gebeurt via gekoelde busjes. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en worden de producten ook in warme periodes in de juiste conditie bij de winkels afgeleverd.

Ook is er inmiddels een nieuwe eigenaar. Eric Dias d'Ullois en Lysanne Denneboom hebben begin 2021 het bedrijf overgenomen en zullen het bedrijf met behoud van het altijd streven naar kwaliteit, maar met de nodige innovatieve aanpassingen verder gaan uitbouwen.