Bonbons en chocolade

Belgische bonbons en chocolade voor uw supermarkt: Met dit assortiment is La Bonbonnerie groot geworden. De heerlijke bonbons en chocolade uit België, met uitsluitend Callebaut chocolade in diverse verpakkingen. Heerlijk voor eigen gebruik of een prachtgeschenk om cadeau te geven.

Ons assortiment bonbons en chocolade bestaat o.a. uit:

  • Bakkerschocolade: Met o.a. krakelingen, nougatblaadjes, bakkerstruffels en de unieke Petit Melo, zakjes met o.a. diverse bonbons en chocolade met sprekende namen als Brussels assortiment, Classique assortiment, Chocolade Spritsen en Truffels.
  • Zakjes met chocolade gerelateerde artikelen met zoals Old English Fudge, Napolitaanse nougat en Luxe fruit.
  • Luxe vensterdoosjes met heerlijke romige bonbons in diverse gewichten. Ook zijn er doosjes met een dubbel venster dat naast de heerlijke bonbons ook een andere kwaliteitschocolade bevat.
  • Luxe doosjes met diverse kleuren met fantasienamen gevuld met diverse bonbons.
  • Gesloten doosjes met rode strik om kado te geven.

Voor jou
Binnen dit assortiment bieden wij ook de ‘Voor jou’ lijn: Een luxe giftverpakking om mensen te feliciteren, te bedanken of bijvoorbeeld beterschap te wensen.

Seizoensgebonden producten en verpakkingen
Ook voor de diverse seizoenen heeft La Bonbonnerie mooie, luxe verpakkingen daarbij passende producten. Denk aan grote paashazen, Sinterklaas assortiment, maar ook een zakje bonbons speciaal voor het suikerfeest.

Fullservice merchandising
Dit assortiment wordt via fullservice-merchandising onderhouden en bijgevuld.
Wilt u de Ambachtelijk gemaakte Belgische bonbons en kwaliteitschocolade van La Bonbonnerie ook in úw supermarkt? Klik hier voor onze contactgegevens.

Bakkerstruffels

Choco Duo Wit

Krakelingen

Nougatblaadjes